Przepis znaleziony na blogu tutaj. Lekko zmodyfikowany :)
- 2 garście szpinaku
- ocet balsamiczny
- pomarańcza
- wiórki kokosowe
- orzechy
Szpinak kropimy octem balsamicznym. Pomarańczę obieramy ze skórki, kroimy w plastry i układamy na szpinaku. Posypujemy lekko wiórkami i rzucamy na wierzch trochę orzechów :) Pyszna! (choć trzeba zaznaczyć, że niektórzy boją się spróbować...) Gorąco polecam :)
Recipe found on the blog here. Slightly modified :)
- 2 handfuls of spinach
- balsamic vinegar
- orange
- grated coconut
- nuts
Drizzle spinach with balsamic vinegar. Peel orange, cut into slices and arrange on the spinach. Sprinkle a little with grated coconut and throw a little nuts on top :) Delicious! ( should be noted that some people are afraid to try ...) I highly recommend :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz